Het Menu

EINDEJAARSFOLDER 2019 / 2020 KERST  VOLZET       VOOR 31/12  BESTELLEN VOOR 23/12

KOUDE HAPJE

1) Tataki zalm , dille, venkel                          3.5€/st
2)  Grijze garnalen , tomaat                            4€/st
3) Noordzeekrab , springroll                          4€/st
4) Gerookte paling , knolselder , appel         4€/st
5) Mi-cuit tonijn , wakamé , sesam                5€/st
6) Vitello tonato                                               3.5€/st
7) Mini steak tartare                                        3.5€/st

               
HAPJES WARM

1) Scheermesjes  gratiné persilade                3.5€/st
2) Scampi , koko's, koreander, gele curry     3.5€/st
3) Zalm , choron , estragon                             3.5 € / st
4) Tongfilets , prei , curry                                 4€/st
5)  Zeeuwse  oester , Champagne                   4€ / st
6) Pommes moscovite 

a) grijze garnalen                                  4€/st
b) kaviaar  ( min 5st )                            5€ /st

 
 SHARING

  1) Vis rillette                                                     4€/ doosje                                       
  2) Kabeljauwreepjes , tartare                         4€ / pp 
  3) Gerookte zalm , klassieke garnituren       12€ per (4 personen)
               
 
SPECIALITEITEN
 
KREEFTEN

  • Canadese kreeft   dagprijs
  • Noorse kreeft   dagprijs
           
KREEFT GARNITUREN
  • Belle-vue (koud)                                    6€/pp
  • Tuinkruiden (warm)                               7€/pp
  • Amoricaine (warm)                                7€/pp
  •  A la nage                                              7€/ pp
 
PALINGEN
  • In t groen                                              50€/kilo
  • In de room                                            50€/kilo
  • In de provencale                                 48€/kilo
 
BOUILLABAISSE
  • Voorgerecht                                         16€/pp
  • Hoofdgerecht                                       26€/pp
  • Met kreeft                                             34€/pp
 
ANDERE

  • VISFONDUE / STEENGRILL / GOURMET (25€/pp):
    assortiment noordzeevis
    + Groenten + sausjes 
                                    
  • PAËLLA   VALENCIANA        16€/pp  

  • HUISGEMAAKTE  KROKETTEN                                                                                                                  
    • KAASKROKET              1.90€/st
    • GARNAALKROKET      3.60€/st
    • KREEFTENKROKET     4.50€/St

  • COQUILLESCHELP   13€/st             VISSCHELP   10€/st
 
VOORGERECHTEN KOUD
1) Zalm - gravelax - rode biet - venkel                                 12€/pp      
2) Handgepelde Zeebrugse garnalen - tomaat - avocado   12€/pp
3)  Tonijn - sesam  -  wakamé                                              14€/pp
4)  St jacobsoester  - limoen                                                13€/pp
5)    Ganzenlever Maison - chutney rode ajuin                    16€/pp
6)  1/2 Kreeftje belle-vue - hoeve-eitje - tomaat - salade     25€ / pp

 
VOORGERECHTEN WARM
1) Scampi - koko's - koreander - tomaat                        12€/pp
2) Tongfilets - groene asperges - saffraan                     13€/pp
3)  St Jabosoester - witlof - aardpeer                             13€/pp
4)  Kingkrab - groene kruidenboter                                 26€/pp                
5)  Kreeft - fines herbes                                                  30€/pp                                         
6) Oester -  - champagnesaus - (6st / platte zeeuwse)   20€/p
 
 
  SOEPEN
1) Vissoep - minestrone - rouille                     4€/pp
2) Oosters soepje - gamba - shi-takes            4€/pp
3) Pompoen - wortelsoep - krab
4) Garnalenbisque - zeebrugse garnalen
5) Kreeftenbisque - kreefthapjes
 
 
HOOFDGERECHTEN
_____________________
  • Wilde zalmfilets - tomaat - venkel - parijse champignons - choron          20€/pp
  • Kabeljauwhaasje - gekonfijte citroen - bloemkool - zeekraal                   22€/pp
  • Zeetong - normande - Zeebrugse garnalen - champignons                     26€/pp
  • Grietfilets - Dijonnaise - jonge spinazie                                                    26€/pp
  • Tarbot - doperwtjes - peultjes - boontjes - rissotto - kreeftenjus               32€/pp
  
 
BIJGERECHTEN        Kroketjes - aardappelpuree - preistoemp - knolselderpuree - pasta
 
 
VISMENU               38€/PP
 
 
MI-CUIT  TONIJN
wakamé - sesam
 
POMPOEN - WORTELSOEP
krab
 
ZEEWOLFHAASJE
butternut - prei - koko's - limoen 
pasta
 
 
VLEESGERECHTEN
 
ROYALE  VAN  KALKOEN            €22/pp   
boschampignons - truffelpuree 
 
HERTEKALFRAGOUT                  €24/pp   
jonge wortelen - oesterzwammen - knolselder  
 
 
 
KOUDE  SCHOTELS 
 
VISSCHOTEL   23€/PP
 
GEROOKTE VISSOORTEN  zalm - heilbot - forel
1/2 TOMAAT TONIJN
KOMKOMMER haring - rode biet 
HOEVE  EITJE  kabeljauw - bieslook
HUISGEMAAKTE  ZALMTERRINE  dipsausje
 
ZALMSCHOTEL ROYALE    27€/PP
 
GESTOOMDE WILDE ZALM
GEROOKTE  ZALM  -  GEROOKTE  HEILBOT
SCAMPI
TOMAAT ZEEBRUGSE GARNALEN
HOEVE  EITJE  TONIJN
 
VISSCHOTEL  GARNI      30€/PP
 
MI-CUIT  TONIJN wakamé
DUO TONG - GAMBA
1/2 TOMAAT  ZEEBRUGSE GARNALEN
LENTEROL KRAB
GEROOKTE PALINGFILETS - knolselder
GESTOOMDE  WILDE  ZALM
HOEVE - EITJE tonijn
 
ZEEVRUCHTENSCHOTEL    56€/PP
 
KREEFT 1/2 PP 
ZEEUWSE CREUSSES 2ST  -  ZEEUWSE PLATTE 4° 1ST
GAMBA - DUO SCAMPI - LANGOUSTINE - KING KRAB 
ONGEPELDE  GARNALEN - KREUKELS - KOKKELS - MESSEN - MOSSELEN 
ZEEKRAAL
 
BIJ  ELKE  KOUDE  SCHOTEL  ZIJN  SAUSJES  EN  GROENTEN  VOORZIEN
 
 
TERRE  ET  MER      28€/PP
 
GANDA  HAM - MELOEN
AMBACHTELIJKE  HAM  - GROENE  ASPERGES
MINI  STEAK  TARTARE 
1/2 TOMAAT ZEEBRUGSE GARNALEN
HOEVE - EITJE  krab
GEROOKTE  ZALM 
DUO  GAMBA  SCAMPI 
 
DEZE  SCHOTEL  KAN  VERRIJKT  WORDEN  MET 
HUISGEMAAKTE  FOIE GRAS 
 
 
BIJGERECHTEN 
 
AARDAPPELSLA / RIJSTSALADE / PASTASALADE    2.5€/PP